Vissza

Gyönyörű őszi időben zajlottak a Magyar Bajnokság futamai

Az elmúlt hétvégén rendezte a szövetség a 22. Sárkányhajó Magyar Bajnokságot. A szombati napon a 200 és 2000 m-es, vasárnap az 500 m-es futamokra került sor. Az erős versenyidőszak végén, a sikeres Európa – bajnokságot és Világbajnokságot követően, kicsit fáradtan, de nagy odaadással álltak rajthoz a legénységek. Ismét jó verseny volt!

Gyönyörű őszi időben zajlottak a Magyar Bajnokság futamai

Premier és Senior korosztályban egyaránt szoros futamokra került sor. Nagy örömünkre az U18-as és U24-es legénységek is összemérték a tudásukat, valamint egyetemi legénységek is részt vettek a bajnokságon. Nekik a verseny kiváló felkészülés volt az elkövetkező hétvégi Sárkányhajó MEFOB döntőre.

További hírek

Oct.
25.
Játékos versenyszámokban melegítettek a magyar legénységek a Világkupán

Játékos versenyszámokban melegítettek a magyar legénységek a Világkupán

Ma kezdetét vette a 4. IDBF Világkupa nulladik napja, ahol a sportág nemzetközi szabályaitól eltérő számok kerültek megrendezésre.

Tovább
Oct.
24.
Rajtol a Világkupa Kínában, Miluo városában

Rajtol a Világkupa Kínában, Miluo városában

A magyar delegáció kínai idő szerint kedden délután érkezett meg Miluo városába, a 4. IDBF Sárkányhajó Világkupára. Büszkeség számunkra, hogy sportolóink kiváló nemzetközi eredményeik alapján meghívást kaptak a két évente megrendezésre kerülő Világkupára, ahol a világ 11 legjobb premier vegyes legénysége mérettetheti meg magát. Magyarország premier sárkányhajó válogatottja pályafutása egyik legnagyobb kihívása előtt áll.

Tovább
Sep.
30.
A fesztivál eső esetén sem marad el...

A fesztivál eső esetén sem marad el...

Zuhogó eső fogadta a 19. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál résztvevőit a Csóakázó - tó partján. Az időjárás sajnos nem a szebbik arcát mutatta szombaton, ennek ellenére a lelkes, munkatársakból verbuválódott céges legénységek, valamint a fesztivál-csapatok sem riadtak vissza az esős-szeles időtől, és nagyon szoros futamokban mérték össze erejüket és tudásukat.

Tovább

Simi 2024

A Magyar Sárkányhajó Szövetség sportolói 2024. július 4 - 7 között Prága/Racice - Csehország a 15. EDBF Sárkányhajó Európa - bajnokságon, 2024. szeptember 3 - 8. között Ravennában, Olaszországban a 14. IDBF Sárkányhajó Világbajnokságon versenyeztek. A kiváló eredményeknek köszönhetően, meghívást kaptunk a 4. IDBF Világkupára, melyet 2024.10.25 - 27. között rendeznek meg a kínai Miluo városában. Így Simi ismét útra kell, hogy elkísérje, segítse a magyar sportolókat az újabb világversenyen.

További információk
sarkanyhajo_63decc4f9361c.jpg sarkanyhajo_5a869a0f59f38.png --- sarkanyhajo_63e16c453c183.jpg
11. IDBF Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság Európai Sárkányhajó Szövetség Magyar Sárkányhajó Szövetség Nemzetközi Sárkányhajó Szövetség Nemzeti Versenysport Szövetség 11. IDBF Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság