Vissza

Elkezdődött a jubileumi év

Negyed század a sárkányhajósportban, idén 25 éves a Magyar Sárkányhajó Szövetség! Sárkányhajó sikerekben is gazdag, boldog új évet kívánunk a 2023. évi szezonunk kezdetén! Nagy szeretettel vájunk mindenkit, az év során megrendezésre kerülő eseményeinkre. Az idei hazai és nemzetközi versenyeink, a jubileumi megemlékezés jegyében fognak telni.

Elkezdődött a jubileumi év
2022-ben a versenyek mellett szerveztünk képzéseket, továbbképzéseket, edzőtáborokat és végre két világeseményen is megmérettették magukat sportolóink. Összességében nagyon sikeres évet tudhatunk magunk mögött.
Gratulálunk a sikerekhez!
Az előző két szezont még a koronavírus világjárvány árnyékában voltunk kénytelenek tervezni, és ugyan idén is nehéz viszonyok között éljük mindennapjainkat, de ahogy eddig is, most is a jövőre és közösségünkre koncentrálva, bizakodva, lelkesedéssel indulunk neki az új évnek.
Február 11-én elindítjuk az idei sárkányhajós programjainkat, melynek első eseménye a 9. Medencés Sárkányhajó Nyílt Magyar Bajnokság lesz Szarvason.
A 2023. évi Eseménynaptár még néhány versenyhelyszínnel történő egyeztetés miatt nem végleges, de várhatóan február elejére az is elkészül, így tervezni tudjátok a versenyeinken, eseményeinken történő részvételeteket.
Jó egészséget és jó felkészülést kívánunk minden sportolónknak, közösségünk tagjainak!

További hírek

Jan.
13.
9. Medencés Sárkányhajó Nyilt Magyar Bajnokság, Szarvas

9. Medencés Sárkányhajó Nyilt Magyar Bajnokság, Szarvas

Február 11.-én kerül megrendezésre az év indító Magyar Bajnokság. Szeretettel várjuk a csapatokat, a nevezés elindult.

Tovább
Dec.
23.
Áldott, Békés ünnepeket kívánunk

Áldott, Békés ünnepeket kívánunk

Áldott, békés ünnepeket kívánunk!

Tovább
Dec.
02.
Megtartotta hagyományos Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláját a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS)

Megtartotta hagyományos Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláját a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS)

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban tartotta éves díjátadóját, mely alkalomból a PTE PEAC Sárkányhajó legénysége átvehette az Év Egyetemi sportolójának járó kitüntetést.

Tovább

Simi 2023

A Magyar Sárkányhajó Szövetség sportolói, idén a tervek szerint 2023. augusztus 7 - 13 között Pattayaban, Thaiföldön a 16. IDBF Nemzetek Közötti Sárkányhajó Világbajnokságon, 2023. szeptember 7 - 10. között Ravennában, Olaszországban a 19. EDBF Klub Legénység Sárkányhajó Európa - bajnokságon versenyeznek. Így Simi ismét útra kell, hogy elkísérje, segítse a magyar sportolókat a világversenyeken.

További információk
sarkanyhajo_63c91e5b2313a.jpg sarkanyhajo_5a869a0f59f38.png Holiday 55 Hungary sarkanyhajo_5a9d551b57ebb.png
11. IDBF Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Sárkányhajó Szövetség Magyar Sárkányhajó Szövetség Nemzetközi Sárkányhajó Szövetség Nemzeti Versenysport Szövetség 11. IDBF Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság