Vissza

A fesztivál eső esetén sem marad el...

Zuhogó eső fogadta a 19. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál résztvevőit a Csóakázó - tó partján. Az időjárás sajnos nem a szebbik arcát mutatta szombaton, ennek ellenére a lelkes, munkatársakból verbuválódott céges legénységek, valamint a fesztivál-csapatok sem riadtak vissza az esős-szeles időtől, és nagyon szoros futamokban mérték össze erejüket és tudásukat.

A fesztivál eső esetén sem marad el...

Bár mindenki bőrig ázott, a vidám hangulat a verseny végéig kitartott, a nyertesek örömmel emelték magasba a győzelemért járó kupákat.

További hírek

Sep.
29.
Sárkányhajó MEFOB döntő 10 egyetem részvételével Székesfehérváron

Sárkányhajó MEFOB döntő 10 egyetem részvételével Székesfehérváron

A péntek délelőtti nebuló rendezvényt követően az egyetemisták vették birtokba a Csónakázó-tavat és környékét. Tavaly óta az egyetemisták sárkányhajó országos bajnokságának döntője Székesfehérvárra érkezik. Pénteken délután a bajnoki cím megszerzéséért az ország tíz legjobb egyetemi legénysége ült hajókba. Mind a 200m-es rövidtávon, mind a 2000m-es marathoni távon szoros verseny alakult ki.

Tovább
Sep.
28.
Rekord létszámú résztvevővel zajlott a 19. Székesfehérvári Nebuló Kupa

Rekord létszámú résztvevővel zajlott a 19. Székesfehérvári Nebuló Kupa

Gyerekzsivaj köszöntötte szeptember utolsó péntekének reggelén a székesfehérvári Csónakázó-tó partján sétálókat, ahol közel 600 fő általános- és középiskolás sárkányhajós versenyzésével került megrendezésre a Magyar Sárkányhajó Szövetség szervezésében a 19. Székesfehérvári Nebuló Kupa. Az esemény időzítése a Magyar Diáksport Napjára esett, és elsősorban a sportág megismertetése és a sportolásra buzdítás volt a cél, de a futamokban nagyon szoros versengések zajlottak a csillogó érmek és a kupák elnyeréséért.

Tovább
Sep.
25.
SZEPTEMBER 25. AZ EDZŐK NAPJA

SZEPTEMBER 25. AZ EDZŐK NAPJA

Ma az edzők napján, a Magyar Sárkányhajó Szövetség elnöksége nevében köszönjük a sportágunkban tevékenykedő edzők, képzett kormányosok, testnevelő tanárok, pedagógusok munkáját, mellyel hozzájárultak és járulnak sportágunk fejlődéséhez, közösségeink formálásához!

Tovább

Simi 2024

A Magyar Sárkányhajó Szövetség sportolói 2024. július 4 - 7 között Prága/Racice - Csehország a 15. EDBF Sárkányhajó Európa - bajnokságon, 2024. szeptember 3 - 8. között Ravennában, Olaszországban a 14. IDBF Sárkányhajó Világbajnokságon versenyeztek. A kiváló eredményeknek köszönhetően, meghívást kaptunk a 4. IDBF Világkupára, melyet 2024.10.25 - 27. között rendeznek meg a kínai Miluo városában. Így Simi ismét útra kell, hogy elkísérje, segítse a magyar sportolókat az újabb világversenyen.

További információk
sarkanyhajo_63decc4f9361c.jpg sarkanyhajo_5a869a0f59f38.png --- sarkanyhajo_63e16c453c183.jpg
11. IDBF Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság Európai Sárkányhajó Szövetség Magyar Sárkányhajó Szövetség Nemzetközi Sárkányhajó Szövetség Nemzeti Versenysport Szövetség 11. IDBF Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság